Сокирка для м'яса — це потужний інструмент із широким і досить важким лезом. Незамінний для різання та рубання великих шматків м'яса, приготування рубаного м'ясного фаршу, рубання суглобів і сухожиль. Сталь 65-г, з якої виготовлений сокирка, має чудову стійкість різальної крайки, легко полірується і шліфується.
Довжина ручки — 16 см
Ширина леза — 13 см
Довжина різальної частини — 21 см
Вага — 0.78 кг
Сталь — 5 мм
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Кількість в наборі | 1 |
Матеріал ручки | дерево |
Поверхня | Глянсова |
Інформація для замовлення
- Ціна: 1 700 ₴