Багатофункціональний кухонний комбайн 5 в 1, 2 швидкості 600 Вт. XPRO BM-242
5 167 ₴
- В наявності
- Код: 010581
Багатофункціональний кухонний комбайн 5 в 1, 2 швидкості роботи з імпульсним режимом, потужністю 600 Вт. XPRO BM-242
Застосування: на відкритому повітрі, в готелях, комерційних приміщеннях, побутових джерелах живлення.
Функції: подрібнення, подрібнення, замішування тіста, змішування, пюре, подрібнення. Приналежності: для подрібнення / подрібнення, лезо для подрібнення / змішування, лезо для тіста, штовхач для харчових продуктів.
Характеристики:
Місткість робочої чаші (чашка) 1,5 л.
Потужність 600 (Вт).
Походження: чжецзян, китай.
Номер моделі: bm-242.
Тип: кухонний комбайн.
Матеріал: пластик abs.
Кількість швидкостей: 2 швидкості
Імпульсний режим
Напруга (v) 220-240v,
Частота: 50-60hz
Розмір (l * w * h) 59x47x62.5
Кухонний комбайн, подрібнювач, міксер а що виберете ви?
Щоб Вибрати кухонний комбайн для будинку потрібно в першу чергу визначитися з кількістю необхідних функцій. Якщо ви збираєтеся користуватися тільки 1-2, можливо, вам буде досить подрібнювача або овочерізки.
Подрібнювач
Що робить:перемелює продукти в єдину масу (ступінь подрібнення і однорідність залежать від часу роботи). Які продукти можна подрібнювати: м'ясо, сир, цибулю, трави, фрукти, ягоди, хліб, часник, овочі і т. д.
З чого складається:блок двигуна, кришка, чаша, насадка-подрібнювач (в деяких моделях є насадка-емульгатор для змішування та приготування соусів).
Недоліком подрібнювачів є те, що вони підходять для приготування сумішей, але не для нарізання продуктів на шматочки.
ChopDrop технологія, створена, щоб позбутися від цього мінуса. Вона дозволяє здійснювати нарізку шматочками, не перетворюються в пюре. Розрізані продукти поступово потрапляють в чашу, вони залишаються сухими і не перемішуються між собою. Корисна функція для підготовки інгредієнтів для салатів та інших страв.
Електрична овочерізка
Що робить:нарізає, подрібнює, натирає, шинкує.
Які продукти можна нарізати:овочі, фрукти та інші продукти.
З чого складається:блок електродвигуна, воронка для завантаження продуктів (розтруб), штовхач, камера з ріжучими елементами (диски, ножі, ножові решітки), ємність (рідко, так як можна підставити будь-яку зручну посуд).
Особливості:
- Овощерезкавсегда йде в комплекті з декількома ріжучими елементами, що мають різну форму отворів. Завдяки цьому продукти ріжуться на кубики, часточки, брусочки, соломкою і т. д. Все залежить від комплектації моделі, яку ви виберете (зазвичай у наборі є кілька терок і шинковок).
- Рідкісне заклад громадського харчування обходиться без такого приладу, тому на ринку є моделі з продуктивністю до 800 кг овочів на годину! Для домашнього використання з лишком вистачить і показника 50 кг в годину.
- У овощерезке важливий діаметр воронки для завантаження. Чим він більший, тим рідше вам доведеться попередньо розрізати овочі на менші частини.
- Диски та насадки з пластику не можуть похвалитися такою ж довговічністю, як деталі, виготовлені з металу.
- Майте на увазі, ножі із змінними лезами прослужать довше звичайних.
Трохи про суперздатності, або Що може кухонний комбайн
Функції кухонного комбайна і його кулінарні можливості безпосередньо залежать від комплектації:
- Віночки для збивання(перемішування).
Насадка-вінчик незамінна для збивання рідких продуктів: білків, вершків, при розведенні рідкого тіста. - Насадка-емульгатор(диск для приготування емульсій).
Являє собою диск з хвилястою поверхнею, який забезпечує рівномірне перемішування практично без створення піни. Призначений для збивання вершків та яєць, збивання яєчних білків, змішування соусів, приготування пудингу, суміші для бісквіта. - Насадка для тіста(зовні схожа на розгорнутий ніж).
Вимішує тісто для хліба, піци, пісочного печива. - Ломтерезка(диски для нарізки).
З допомогою скиборізки можна швидко і акуратно нарізати продукти однаковими шматочками (від огірків, помідорів, перцю, до цитрусових та інших фруктів). Якщо у вас часто збираються великі компанії і треба оперативно і красиво накрити на стіл без скиборізки не обійтися. Але якщо ви зрідка робите бутерброди, салат для кількох членів сім'ї, швидше за все, ви віддасте перевагу скористатися звичайним ножем. - Диски для шинкування
Обов'язкові, якщо ви готуєте квашену капусту, часто шинкуете овочі для супів і салатів. - Терка
Встановлюєте тертку з потрібним розміром і формою отворів (зазвичай в комплекті їх кілька) все інше машина зробить сама. Натре овочі, фрукти, сир. - Насадка для картоплі фрі
Нарізає великими смужками певної товщини. - Терка для дерунів
Користується особливим попитом у любителів драніков. З цією насадкою вони виходять світлими і хрусткими, оскільки картопля натирається дуже швидко і не встигає потемніти і втратити свої корисні властивості. - Ножі
Подрібнюють овочі і фрукти, горішки, шоколад, сир пармезан, замішує пюре. Спеціальні ножі впораються і з м'ясом. Як і терки, бувають різних розмірів. - Насадка для нарізки кубиками
Нарізає продукти у вигляді акуратних кубиків однакового розміру. Салати, всі інгредієнти яких порізані за допомогою такої насадки, виглядають особливо привабливо і апетитно. - Млинок (міні-подрібнювач)
Можна перемелювати кавові зерна, перець з горошку перетворювати в порошок, молоти горіхи, сухофрукти, крупи, товкти сухі трави і приправи.
В якості окремих блоків використовуються:
- М'ясорубка
Як і у випадку з автономної м'ясорубкою, принцип дії полягає в приготуванні фаршу з шматочків м'яса, пропускаються через пристрій. - Соковитискач
Буває для цитрусових (в цьому випадку половина фрукта притискається до обертової насадці) або універсальна (для фруктів, овочів, ягід). - Блендер
Як і автономний блендер являє собою ємність для перемішування різних рідких інгредієнтів. Можна готувати легке пюре, замішувати тісто для млинців, готувати коктейлі.
Потужність кухонного комбайна:
- От мощности устройства напрямую зависит то, какие продукты оно сможет обрабатывать и с какой скоростью. Например, качественно измельчить твердые овощи и фрукты сможет только модель с мощностью не менее500600 Вт. На рекомендуемую мощность также влияет объем чаши. Желательная мощность для 3 л от 700 Вт, не менее300400 Втдля объема до 2 л.
- С увеличением мощности растет и производительность кухонного комбайна, от 1500 Вт это модели для больших объемов работы, используемые профессионалами.
- Скорость
- Від 2 до 15 саме таку кількість швидкостей можна зустріти в сучасних кухонних комбайнах. Звичайно, чим більше швидкостей, тим простіше вибрати найбільш ефективний режим для приготування. Разом з тим це ускладнює управління приладом і вимагає індивідуального підходу до кожної страви.
- Імпульсний режим
- Импульсный режимпозволяет полностью контролировать рабочий процесс и следить за эффективностью переработки твердых продуктов. В кухонных комбайнах реализуется в виде кнопки. Нажимаете на нее насадки (ножи) начинают функционировать, перестаете механизм мгновенно останавливается. Чем сильнее нажимаете на кнопку, тем выше мощность (скорость) работы (актуально для моделей с несколькими скоростями). Импульсный режим незаменим при измельчении, помоле кофейных зерен, когда для вас очень важен итоговый размер продукта.
- Импульсный режим в комбайнах предназначен для краткосрочного использования. Принудительная работа на максимальной мощности в течение длительного времени может навредить мотору.
Планетарный комбайн
- Планетарный комбайн конструкция, при которой насадка вращается по часовой стрелке, а чаша круговыми движениями против часовой стрелки. Это обеспечивает равномерное размешивание по всей емкости без необходимости постоянно поворачивать чашу вручную.
Чаша сердце кухонного комбайна
При выборе основное внимание следует обратить на объем чаши и материал, из которого она изготовлена.
Объем продуктов, который вы сможете за раз приготовить в чаше, напрямую зависит от ее размера. На рынке широко представлены модели от1 л и меньшедо56 л. Чтобы покупателям было проще ориентироваться, производители часто указывают в инструкции конкретные цифры для самых разных продуктов. Например, еслиобъем чаши 1,5 л, то она подойдет для шинковки примерно 2 кг овощей или перемешивания 1,5 л жидкости.
Материал:
- пластмассовые чаши: недорогие и наиболее распространенные;
- стеклянные чаши: встречаются реже, зрительно занимают меньше кухонного пространства, материал считается экологичным;
- металлические чаши(из нержавеющей стали): дорогие и прочные.
- Чаши из стекла и пластика удобно мыть в посудомойке. В отличие от металлических емкостей, в них можно разогревать продукты в микроволновой печи.
- Чаша комбайна элемент, использующийся активно и постоянно. В связи с этим главные требования ударопрочность и устойчивость к температурам.
- до 5С продукты в чаше, выдерживающей такую температуру, можно поставить на хранение или для охлаждения в холодильник;
Основні | |
---|---|
Тип приладу | Кухонний комбайн |
- Ціна: 5 167 ₴