Опис
Термометр харчовий із металевим щупом дає змогу виміряти температуру всередині продукту, допомагаючи своєчасно відстежити готовність м'ясного виробу.
Контроль температури під час приготування ковбас – необхідна потреба для отримання соковитого та якісного продукту.
Температура кулінарної готовності м'яса, ковбас 72 град. Цельсія.
Механічний термометр може бути нагріт разом із продуктом (наприклад, під час запікання, смаженню ковбас у духовці або на грилі).
Диапазон измерения: от (-10) до +110 град. Цельсія.
Технічні характеристики:
- Розмір: приблизно 135 мм (довжина)
- Розмір циферблата: приблизно 27 мм (D)
- Вага упаковки: 43 г
- Колір: сріблястий
Основні | |
---|---|
Виробник | Shenzhen |
Країна виробник | Китай |
Принцип дії | Механічний |
Користувальницькі характеристики | |
Тип | Механічний |
- Ціна: 160 ₴